ترکیبات دارویی استامینوفن (ACT) و ایبوپروفن (IBP) پس از مصرف به طور کامل در بدن انسان متابولیزه نمیشوند و از طریق ادرار و مدفوع وارد محیط زیست میشوند.
وزیر نیرو با بیان اینکه از محل ۷.۵ میلیارد متر مکعب آب مصرفی در بخش شرب و بهداشت سالانه چیزی حدود ۴.۳ میلیارد متر مکعب پساب تولید می شود، گفت: این میزان تولید پساب، سرمایه ارزشمندی است که باید مورد استفاده قرار بگیرد.
کارشناس جغرافیای طبیعی و اقلیم شناسی هشدار داده به دلیل ورود شیرآبههای زباله به رود هراز، فاجعه زیست محیطی شدیدی پس از آبگیری سد هراز به وقوع میپیوندد که میتواند به عنوان بمب خبری در آینده منعکس شود.
مدیر کل دفتر نظارت بر بهره برداری فاضلاب کشور گفت:اکنون۱۹۴ تصفیه خانه فاضلاب شهری در کشور درحال بهره برداری است که یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون مترمکعب فاضلاب شهری را تصفیه وپساب تولید می شود.
با نصب سامانه تصفیه آب در یکی از شرکتهای فناور در هشترود استان آذربایجان شرقی، آب آشامیدنی عاری از آرسنیک و بو با ظرفیت ۱۰۰۰ مترمکعب در روز تامین میشود.
بخش صنعت اصفهان برای ممانعت از توقف چرخ تولید قراردادهای متعددی با مجموعه آبفا به منظور ایجاد شبکه فاضلاب و تصفیهخانه و تامین پساب لازم این مراکز منعقد کرده است.
مدیرکل دفتر نظارت بر بهره برداری فاضلاب شرکت آبفای کشور از فعالیت ۱۸۳ تصفیه خانه فاضلاب در کشور خبر داد و گفت: این تصفیه خانه ها سالیانه یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون متر مکعب پساب تولید میکنند.
با توجه به اهمیت فضای سبز، استفاده از پساب و بازچرخانی آب برای آبیاری فضای سبز مورد تاکید قرار میگیرد، به همین جهت در حال حاضر یک واحد تصفیهخانه محلی در کرج راهاندازی شده است.
در این طرح که شامل ۴۶۰ کیلومتر شبکه جمعآوری فاضلاب و ۹ کیلومتر خط انتقال فاضلاب است، تصفیهخانهای در دو مدول و در مجموع با ظرفیت ۸۸ هزار مترمکعب در شبانهروز احداث خواهد شد.
مجری طرح احداث سد سرنی گفت: هزینه سامانه انتقال این سد ۴۴ میلیارد تومان، اعتبار تصفیه خانه ۷۸ میلیارد تومان و اعتبار احداث سد نیز ۱۰۰ میلیارد تومان است.
زیست آنلاین: سمیه سادات تارا، مسئول ایمنی، بهداشت و محیط زیست منطقه ۳ در ارتباط با پتانسیلهای این منطقه به طرحهایی مانند احداث پارک انرژی اشاره کرد و با تاکید بر ظرفیت بالای آب این منطقه از تلاش برای تصفیه و تامین آب مورد نیاز جهت آبیاری فضای سبز و سایر موارد سال آینده خبر داد.
پژوهشگران گروه محیط زیست دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تربیت مدرس، طی پژوهشی موفق به اصلاح الکترود گرافیت برای تصفیه پسابهای صنایع غذایی در پیل سوختی میکروبی در محفظهای بدون واسطه شدند.